søndag den 21. august 2011

Kattekillinger + Bål ?(:

Kender i lugten af bål? Efter en hel dag med fødselsdag på en naturlegeplads, snobrødsbagning og rundbold, er jeg ikke kun smadret men også forundret over lugten fra mit hår! Det er som om, jeg har slæbt bålet med hjem... Heldigvis har jeg hjælpemidler! - Jeg vil først gå ned og vaske mit hår med "Kevin Murphy Maxiwash" som renser dit hår godt og grundigt. Derefter har jeg vil tænkt mig at bruge en god balsam - Måske fra "Tresemé" og en showergel med grape fra Bodyshop. Mmh! Måske skulle man også til at forkæle sig selv med et fodbad til de ømme fusser, bodylotion eller en lægge en fed neglelak? Ja, mulighederne er der jo...

Wuhu, jeg skal have to små kattekillinger i morgen:-) De er bare så søde, så man næsten tror det er løgn! Vi får dem gratis, men de er faktisk halve norske skovkatte - Noget af et fund. Det er en hun og en hankat, så jeg tror vi ender med, at kalde dem for Feline og Findus.

Jeg ville ønske, at jeg havde et billede, men det har jeg altså ikke! Jeg håber på, at kunne poste nogle billeder om noget tid:-)

Knuz EmzeIngen kommentarer:

Send en kommentar