mandag den 4. juli 2011

Hvad man sådan liiige putter på væggene...?

Jeg SKAL have malet, her i ferien. Det skal jeg bare. Alle mine fire vægge er hvide, men trænger gevaldigt til at blive frisket op. Når nu jeg allerede ved, at jeg må have gang i det helt store malerprojekt, kan man jo lige så godt gøre det ordentligt. Så har haft mine overvejelser. "Det kunne da være fedt, hvis én af væggene var neongrønne" Tænkte jeg først på, men den neongrønne farve er slet ikke til at holde ud efter en time! "Hvad med wallstickers, og så bare en hvid væg?" Jo, det er rigtigt; Man kan købe de fedeste wallstickers, som er lette at sætte op men... De falder altid ned!
"Hvad med en masse plakater, billeder, portrætter...?" Fed idé, men det bliver A) for trættende at tørre af en gang imellem og B) irreterende at sætte op. "Hvad så meeed....TAPET??" Oh yes, Baby! Perfekt! Tapet skal jeg nok få sat op, og det ser super trendy ud, bare på den ene væg. 

Så jeg valgte altså ideen med tapeten. Nu skal man bare have købt det!:-) ...Og hvilket ét skal man vælge? Så fandt jeg mærket "Ferm Living" Som laver en masse forskellige ting, b.l.a lækkert tapet! Se Ferm Living produkter her!

Knus Emze
Tapet fra Ferm Living,  53 cm, 10 m,  450 kr.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar