lørdag den 2. juli 2011

Vintage kan godt betale sig!



Forleden var jeg lige nede i "Kirkens Genbrug". Ja, jeg ved det...Men det var jeg!:-) Min elskede mormor skulle købe et "nyt, sejt bælte" og det resulterede i, at jeg blev hevet med ud af døren. Min første tanke var :"Det mener du ikke...?" Men så fik jeg set mig omkring. 
Blikket faldt straks på et par navy-grønne gummistøvler... De var så lækre, og kostede kun 20kr! Derefter fik jeg øje på et par Diesel-shorts... 50kr,- Kachiing!:-)...Der var rimelig mange fede ting inde i den butik, så hvis man leder efter mærkevarer, er det måske et godt sted af kigge. 


Meeen, butikken vrimler jo med ældre mennesker? Er det så ikke lidt for pinligt? Del jeres mening her på siden, så er i søde:-)


Knus Emze

4 kommentarer:

 1. Jeg er begyndt at "shoppe " i genbrugs butikker, fordi jeg INGEN penge har! (-: Jeg har faktisk fundet nogle superfede ting til 15 kroner!(: Og så er det ikke engang alle ting der er brugt! :D

  SvarSlet
 2. Yup;D Det er nemlig super fedt! Man bliver helt "Wow" når man ser mærkevare til næsten ingen penge!:-)

  SvarSlet
 3. Hvilke genbrugs butikker kan I anbefale? Kender nemlig kun nogle der har tøj fra det 17. århundrede...

  SvarSlet
 4. Årh, hvor fedt med endnu en læser!:D Ja, jeg bor jo i Nordsjælland, og var i København med min mormor; Jeg var inde i Kirkens Genbrug, og man må indse, at det handler om, at finde de få "gode" ting, for det er ikke alle ting som kan bruges... Forstår godt hvad du mener med "Tøj fra det 17. århundrede"... Tag et kig inde i din lokale genbrugsbutik, og kig godt efter!;D Måske er der en skjult skat... Men jeg tror også at Dansk Røde kors har nogle okay ting:)

  SvarSlet