fredag den 1. juli 2011

Neglelak test: Hvilket mærke er bedst?

Har besluttet mig for at teste nogle forskellige neglelakker...Synes altid det er svært, når man skal vælge det helt rigtige mærke! Skaller den forhurtigt? Hvad koster den? Findes den helt rigtige farve? Tørrer den hutigere...?
SLUT!- Nu gider jeg ikke høre på det bævl mere... 


Depend: 
PRIS: Et stk. Depend minineglelak kan købes i Matas for 24,95kr.
PÅFØRING: Udemærket pensel i forhold til prisen. Der er masser af farver at vælge mellem.
EFTER PÅFØRING: Neglelakken er okay hurtig til at tørre, men krakellerer ekstremt hurtigt - også hvis man er i svømmehallen, bad eller bare vasker hænder. Neglelakken der er tilbage i flasken har en tendens til at hurtigt blive tyk og klumpet.


Essie:
PRIS: Uha,- Nu er vi oppe i den dyre afdeling: Købes i Matas for 99,95kr.
PÅFØRING: Utroligt nemt,- Penslen er god, og lakken er hverken for tyk eller tynd. Essie har et utal af forskellige nuancer af hver farve.
EFTER PÅFØRING: Essieneglelakker er lang tid om at tørre. Lakken er lidt blød i overfladen, selvom lakken er tør, hvilket er en smule irreterende. Neglelakken bliver tilgengæld fuldt og fast på neglene i flere uger, uden den kommer til at se grim ud. 


Gosh:
PRIS: Middel, købes i Matas for 59,95kr
PÅFØRING: Kunne være bedre, men går stadig nemt. Gosh producerer nogle rigtig fine farver, og der er rigeligt at vælge imellem.
EFTER PÅFØRING: Lakken tørrer forholdsvis hurtigt. Lakken bliver på neglene i et par dage, så kommer der måske ridser, og lakken ser slidt ud.


Tigers "Nailpolish":
PRIS: Billig, 10 kr i Tiger.
PÅFØRING: Penslen er rigtig svær at styre selv,- man må have én til at hjælpe sig. Tigers neglelakker fås i få begrænsede farver, men de er nu meget flotte.
EFTER PÅFØRING: Rigtig hurtig til at tørre, men man må tit lægge to lag, så tiden trækker alligevel ud. Krakellerer hurtigt, når man vasker hænder eller er i bad. 


Efter at have testet de fire neglelakker må jeg sige:
Depend, er til dig, som godt vil invistere i en OK lak, uden en for høj pris.
Essie, er til dig, som værdsætter god kvalitet.
Gosh (Testvinder), er til dig, som godt vil have en Allround lak.
Tigers Nailpolish, er til dig, der ikke vil betale for meget for en neglelak.


Knus Emze

Ingen kommentarer:

Send en kommentar